Van tudomása sikeres, ipari energia-tárolós projektekről? Ossza meg velünk!

A Planergy Solutions és a Magyar Akkumulátor Szövetség közös kampányt indít 2024 májusában, amelynek keretében szeretnénk minél szélesebb körben hírét vinni a hazai ipari akkumulátoros energetikai fejlesztések sikereinek!

A kampány elemei

Szeretnénk saját digitális felületeiken (üzleti blogok és közösségi média-csatornák) egyesével, részletesen, adatokkal megtámogatva bemutatni olyan sikeres, ipari energetikai beruházásokat, amelyekben szerepet kapott az akkumulátor-kapacitás kiépítése.

Az adatokat feldolgozzuk és a fényképekkel együtt esettanulmányok formájában közzétesszük.

A terveink szerint egy színvonalas digitális kiadványt is készítünk, amelyben részletesen bemutatjuk a beküldött projekteket.

Emellett a legszínvonalasabb projektek gazdáit felkérjük, hogy személyesen is adjanak elő a Magyar Akkumulátor Szövetség tagjai előtt, a szeptemberi Energiatárolás Munkacsoport ülésen.

A kampányban való részvétel teljesen ingyenes.

Miért érdemes részt venni a kampányban?

Az akkumulátorok a nemzetközi piacon már bizonyítottak, számos vállalkozást tesznek versenyképesebbé, hatékonyabbá, és támogatják a tiszta, karbonsemleges energiaellátás elterjedését

Az energiatárolós piac fejlődése mindannyiunk közös érdeke. Ezért döntött úgy a Planergy Solutions, hogy szeretnénk minél több sikeres energiatárolós projektet összegyűjteni és bemutatni egy online kampány keretében a szélesebb közönséggel.

Egy rövid kérdőív kitöltésére kérjük fel az olyan cégek képviselőit, ahol van már üzemelő, vagy hamarosan üzembe helyezett akkumulátoros rendszer.

Ennek köszönhetően olyan cégvezetők is megismerhetik az energiatárolós beruházások előnyeit, folyamatát és eredményeit, akik még nem éltek ezzel a lehetőséggel.

Számokkal alátámasztott, konkrét esettanulmányokat láthatnak, így könnyen el tudják képzelni, hogyan nézne ki egy hasonló fejlesztés az ő létesítményeikben.

Sokan tudják, hogy foglalkozniuk kellene a témával, de még mindig nagyon újnak számít.

Sok tévhit kering az elektromos áram tárolásával kapcsolatban.

A beruházások gyakorlatias bemutatása segít megérteni, hogyan és miért működik jól egy ilyen rendszer. Hirtelen a helyükre kerülnek a felmerülő kétségek, a számok eloszlatják az aggodalmakat, válaszokat kapnak a kérdések.

Az akkumulátorok telepítését már most is hatalmas érdeklődés övezi a piacon. A napelemeknek teljesen hasonló folyamaton kellett átesniük ahhoz, hogy mára hétköznapi megoldássá váljanak.

Ezzel a kampánnyal szeretnénk bizonyítani, hogy az energiatárolás a napelemek természetes kiegészítése. Az energiatároló egy olyan eszköz, ami segít kihasználni a napelemekben, naperőművekben rejlő potenciált – a számos egyéb pozitív hatás, mint például az áramkimaradás okozta gondok felszámolása mellett.

Szeretnék részt venni és bemutatni a cégünk energetikai fejlesztéseit! Mit kell tennem?

Mi sem egyszerűbb ennél.

Erre a linkre kattintva egy kérdőív nyílik meg, amelyet kitöltve lehet projekteket beküldeni: https://forms.office.com/e/Eb00qVNyWu

Első sorban az elmúlt 2 évben üzembe helyezett rendszerekre szeretnénk fókuszálni.

Az adatok beküldése után a Planergy Solutions elkészíti a projekt adatlapját. Ha bármilyen további kérdésünk lenne, jelentkezünk a megadott elérhetőségeken!

Ezután az adatlapot felhasználva elkészítjük az adott projekt bemutatóját, amelyet megosztunk a blogunkon és a közösségi média oldalainkon.

Nagyon várjuk a kedves érdeklődő partnereket, cégeket, kérjük, keressenek minket kérdéseikkel az elérhetőségeinken: marketing@planergy.hu

Akkumulátor Sikersztorik – Tiszta energia, tervezhetően.

Osszuk meg egymással az ipari áramfelhasználás hatékonyságnövekedésének sztorijait, tanuljunk egymástól és alapozzuk meg a fenntartható elektromos energiarendszereink jövőjét!


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük